Bu tarifteki malzemeleri dikkatlice sıralamışsınız. Hamurun kıvamı da önemli bir detay. Peki, şekerpareyi yaparken un eklerken dikkat etmemiz gereken belirli bir sıraya veya miktara göre mi eklemeliyiz? Ayrıca, şerbetin sıcak tatlının üzerine dökülmesi gerektiği belirtilmiş. Bu adımın tam zamanı hakkında bir öneriniz var mı? Misafirlerim için bu tatlıyı yapmayı düşünüyorum, acaba ekstradan nasıl bir sunum yapabilirim?
Bu tarifteki malzemeleri dikkatlice sıralamışsınız. Hamurun kıvamı da önemli bir detay. Peki, şekerpareyi yaparken un eklerken dikkat etmemiz gereken belirli bir sıraya veya miktara göre mi eklemeliyiz? Ayrıca, şerbetin sıcak tatlının üzerine dökülmesi gerektiği belirtilmiş. Bu adımın tam zamanı hakkında bir öneriniz var mı? Misafirlerim için bu tatlıyı yapmayı düşünüyorum, acaba ekstradan nasıl bir sunum yapabilirim?
Cevap yaz