Pastane usulü şekerpare tarifini gördükten sonra evde denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle malzemelerin kalitesinin lezzeti etkilediğini belirtmeniz çok önemli. Acaba tam ölçülerde mi yapmalıyım yoksa biraz daha un ekleyip kıvamı mı ayarlamalıyım? Ayrıca şerbetin kıvamı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Şerbet kaynatma süresi ve eklediğim limon suyu ne kadar etkili olur? Bu bilgileri öğrenmek, tatlıyı mükemmel yapmak için çok yardımcı olacak gibi görünüyor!
Pastane usulü şekerpare tarifini gördükten sonra evde denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle malzemelerin kalitesinin lezzeti etkilediğini belirtmeniz çok önemli. Acaba tam ölçülerde mi yapmalıyım yoksa biraz daha un ekleyip kıvamı mı ayarlamalıyım? Ayrıca şerbetin kıvamı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Şerbet kaynatma süresi ve eklediğim limon suyu ne kadar etkili olur? Bu bilgileri öğrenmek, tatlıyı mükemmel yapmak için çok yardımcı olacak gibi görünüyor!
Cevap yaz