Pastane şekerparesi yapmayı düşündüğünüzde, hangi aşamada zorluk yaşadınız? Özellikle hamurun kıvamını tutturmakta zorlanıyor musunuz? Yumuşak dokusu ve şerbetiyle bu tatlının lezzetini artırmak için hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu olması gerektiği konusunda kafanız karışıyor mu? Ayrıca, süslemede antep fıstığı mı yoksa hindistan cevizi mi tercih edersiniz?
Pastane şekerparesi yapmayı düşündüğünüzde, hangi aşamada zorluk yaşadınız? Özellikle hamurun kıvamını tutturmakta zorlanıyor musunuz? Yumuşak dokusu ve şerbetiyle bu tatlının lezzetini artırmak için hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Şerbetin sıcak mı yoksa soğuk mu olması gerektiği konusunda kafanız karışıyor mu? Ayrıca, süslemede antep fıstığı mı yoksa hindistan cevizi mi tercih edersiniz?
Cevap yaz