Oktay Usta'nın şekerpare tarifini denemeyi düşünüyorum, ama bu tatlının yapımıyla ilgili bazı sorularım var. Öncelikle, hamurun kıvamı tam olarak nasıl olmalı? Ele yapışmayacak derken, ne kadar un eklemem gerektiğini nasıl ayarlayabilirim? Ayrıca, şerbetin kaynama süresi yeterli mi yoksa daha uzun süre mi kaynatmalıyım? Son olarak, tatlının üstüne koymak için fındık ya da badem kullanmanın bir avantajı var mı? Cevaplarınızı merakla bekliyorum!
Oktay Usta'nın şekerpare tarifini denemeyi düşünüyorum, ama bu tatlının yapımıyla ilgili bazı sorularım var. Öncelikle, hamurun kıvamı tam olarak nasıl olmalı? Ele yapışmayacak derken, ne kadar un eklemem gerektiğini nasıl ayarlayabilirim? Ayrıca, şerbetin kaynama süresi yeterli mi yoksa daha uzun süre mi kaynatmalıyım? Son olarak, tatlının üstüne koymak için fındık ya da badem kullanmanın bir avantajı var mı? Cevaplarınızı merakla bekliyorum!
Cevap yaz