Nermin Yazılıtaş'ın haşhaşlı şekerpare tarifini duydum, gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri! Özellikle bayramlarda tercih edilmesi çok anlamlı, bu geleneksel lezzeti evde yapmak için sabırsızlanıyorum. Haşhaş tohumlarının hamura eklenmesi fikri de oldukça ilginç, bu tatlının ayrı bir aroması olacağını düşünüyorum. Şerbetin hazırlanışı ve hamurun yumuşaklığı da önemli noktalar, bu detaylar sayesinde kesinlikle başarılı bir şekilde yapabileceğimi umuyorum. Sizce de bu tarif, misafirleri etkilemek için harika bir seçenek değil mi?
Nermin Yazılıtaş'ın haşhaşlı şekerpare tarifini duydum, gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri! Özellikle bayramlarda tercih edilmesi çok anlamlı, bu geleneksel lezzeti evde yapmak için sabırsızlanıyorum. Haşhaş tohumlarının hamura eklenmesi fikri de oldukça ilginç, bu tatlının ayrı bir aroması olacağını düşünüyorum. Şerbetin hazırlanışı ve hamurun yumuşaklığı da önemli noktalar, bu detaylar sayesinde kesinlikle başarılı bir şekilde yapabileceğimi umuyorum. Sizce de bu tarif, misafirleri etkilemek için harika bir seçenek değil mi?
Cevap yaz