Bu irmikli şekerpare tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Hem malzemelerin kolay bulunabilir olması hem de yapım aşamalarının basitliği, benim gibi acemi aşçılar için büyük bir avantaj. Şerbetin nasıl hazırlandığı ve tatlının fırında ne kadar süre pişirilmesi gerektiği gibi ayrıntılar çok yardımcı olmuş. Özellikle şerbetin sıcak dökülmesi ve tatlının iyice şerbeti çekmesini beklemek, tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Sizce bu tarifin en dikkat edilmesi gereken noktası nedir?
Bu irmikli şekerpare tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Hem malzemelerin kolay bulunabilir olması hem de yapım aşamalarının basitliği, benim gibi acemi aşçılar için büyük bir avantaj. Şerbetin nasıl hazırlandığı ve tatlının fırında ne kadar süre pişirilmesi gerektiği gibi ayrıntılar çok yardımcı olmuş. Özellikle şerbetin sıcak dökülmesi ve tatlının iyice şerbeti çekmesini beklemek, tatlının lezzetini artıracak gibi görünüyor. Sizce bu tarifin en dikkat edilmesi gereken noktası nedir?
Cevap yaz