Bu tarifte bahsedilen şekerpareyi yapmayı denediniz mi? Malzemeleri hazırlamak oldukça basit görünüyor, özellikle yoğurt ve irmik eklenmesi çok ilginç. Hamurun kıvamı önemli dedikleri gibi, sizce ele yapışmayan bir kıvamı tutturmak ne kadar zor olabilir? Ayrıca, şekerparelerin üzerini Antep fıstığı veya hindistancevizi ile süslemek gerçekten güzel bir dokunuş. Pişirme aşamasında dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı sizce? Son olarak, şerbetin içine gül suyu eklemek fikri de güzel, bunu denemek ister misiniz?
Bu tarifte bahsedilen şekerpareyi yapmayı denediniz mi? Malzemeleri hazırlamak oldukça basit görünüyor, özellikle yoğurt ve irmik eklenmesi çok ilginç. Hamurun kıvamı önemli dedikleri gibi, sizce ele yapışmayan bir kıvamı tutturmak ne kadar zor olabilir? Ayrıca, şekerparelerin üzerini Antep fıstığı veya hindistancevizi ile süslemek gerçekten güzel bir dokunuş. Pişirme aşamasında dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı sizce? Son olarak, şerbetin içine gül suyu eklemek fikri de güzel, bunu denemek ister misiniz?
Cevap yaz