Bol irmikli şekerpare tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, şekerparelerin yumuşak dokusunu elde etmek için hamurun kıvamı konusunda tam olarak ne kadar yumuşak olmalı? Ayrıca, şerbetin tatlıya ne kadar süreyle dinlendirilmesi gerektiği konusunda bir öneri var mı? Son olarak, ceviz yerine fındık kullanmayı düşündüğümde, bu tatlıda bir fark yaratır mı? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum!
Bol irmikli şekerpare tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, şekerparelerin yumuşak dokusunu elde etmek için hamurun kıvamı konusunda tam olarak ne kadar yumuşak olmalı? Ayrıca, şerbetin tatlıya ne kadar süreyle dinlendirilmesi gerektiği konusunda bir öneri var mı? Son olarak, ceviz yerine fındık kullanmayı düşündüğümde, bu tatlıda bir fark yaratır mı? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz